Nieuws van POS

Meer Nederlanders duurzaam laten sporten en bewegen

Nieuws van POS

In 2021 heeft Platform Ondernemende Sportaanbieders in sneltrein vaart haar waarde laten zien voor de aangesloten organisaties en naar de partners & beslissers.

Terugblik op 2021

In 2021 heeft het POS een aantal belangrijke stappen gezet. In juni zijn we formeel opgericht en een stichting geworden. Steeds meer organisaties sloten aan om de ondernemende sport een nog sterkere stem te geven. Namens WiZZ neemt onze voorzitter Teun van Etten plaats in de Raad van Toezicht.

Coronacommunicatie

Rondom corona publiceerde het POS, diverse statements en position papers, onder andere in samenwerking met NOC*NSF. Bekijk de meest recente position paper over de persconferentie van zaterdag 18 december 2021 op de website van POS.

Sportcampagne

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente maakt het sportbeleid en geeft in verhouding tot de overheid veel meer uit aan sport. Het is dus belangrijk dat sport een prominentere plek krijgt op de lokale politieke agenda. Sportondernemers hebben een groot belang in hun eigen omgeving. Door zichtbaar te zijn in hun lokale gemeente ontstaan er kansen. Maar hoe zet een sportondernemer zich op de kaart in zijn gemeente? Er is een toolkit beschikbaar voor ondernemende sportaanbieders. Check hiervoor de speciale website.

Wat staat er op de planning voor 2022?

De activiteiten op het gebied van duurzaamheid voor onder andere de Routekaart Duurzame Sport gaan onverminderd door. Ook werkt het POS in diverse werkgroepen aan andere initiatieven voor de aangesloten organisaties.  In 2022 houden we jullie op de hoogte over dataverzameling, de nieuwe POS-tak sportevenementen, communicatie en grensoverschrijdend gedrag.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar de website van het Platform Ondernemende Sportaanbieders.


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/aleapublishers.diziner.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Nieuws van POS

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/aleapublishers.diziner.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Nieuws van POS

    Volgend artikel

Website

Ga naar de website een lees meer over wat WiZZ voor jou kan betekenen.

Onze leden

Bekijk wie er allemaal lid of kennispartner zijn van WiZZ.

Nieuws

Lees het laatste nieuws uit de zwembranche en over onze vereniging.

Adres

Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Postbus 693
4200 AR Gorinchem

Snel naar

Volg ons