Voorwoord Teun

Teun van Etten
Voorzitter WiZZ

VOORWOORD

Beste leden, 

Ook in 2021 hield het coronavirus ons in zijn greep. Fysieke evenementen konden helaas niet doorgaan dit jaar, waardoor we elkaar enkel digitaal hebben kunnen ontmoeten en het Protocol Verantwoord Zwemmen was ook dit jaar weer triviaal voor de bedrijfsvoering van onze zwembaden en zwemscholen.

Met dit digitale magazine willen wij jullie informeren over belangrijke onderwerpen die wij tijdens de ALV hadden willen aansnijden. 

Binnenkort nemen wij afscheid in het bestuur van Bert Lavrijsen. Als nestor van de ondernemende zwemwereld was hij een zeer gewaardeerde collega! Zijn kennis én ontspannen manier van onderhandelen bewonder ik zeer en heeft onze vereniging en haar voorlopers veel gebracht. In dit interview komt mooi naar voren wat een belangrijke rol hij al jaren speelt in onze branche. Bert, wij willen jou enorm bedanken voor al je inzet, kennis en kunde!

Blader door het magazine heen en lees de onderwerpen die voor jou van belang zijn, zoals het Nationaal Plan Zwemveiligheid. Of wellicht wil je wel vervroegd uittreden met behulp van MDIEU. Heb je vragen? Ons bestuur en team staat voor je klaar met raad en daad. 

Voor volgend jaar hebben we goede hoop elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten. Wij wensen jullie prettige feestdagen toe!

Namens het bestuur en team van WiZZ,

Teun van Etten
Voorzitter WiZZ


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/aleapublishers.diziner.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Voorwoord Teun

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/aleapublishers.diziner.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Voorwoord Teun

    Volgend artikel

Website

Ga naar de website een lees meer over wat WiZZ voor jou kan betekenen.

Onze leden

Bekijk wie er allemaal lid of kennispartner zijn van WiZZ.

Nieuws

Lees het laatste nieuws uit de zwembranche en over onze vereniging.

Adres

Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Postbus 693
4200 AR Gorinchem

Snel naar

Volg ons