WaterVrij

Het coronaplatform voor de zwembranche

WaterVrij

Toen de coronacrisis net begon, hebben wij samen met de Nationale Raad Zwemveiligheid, de Koninklijke Nederlandse Zwembond en de Reddingsbrigade de website www.water-vrij.nl opgezet. Initieel om onze campagne te lanceren waarmee we in het STER-reclame blok veelvuldig langskwamen en met speciale filmpjes, tips en trucs voor kinderen én volwassenen die niet meer naar zwemles of -training konden gaan. 

De website is inmiddels al 429.161 keer bekeken sinds de oprichting. Maar al snel groeide deze website uit tot dé plek voor het Protocol Verantwoord Zwemmen. 

Inmiddels heeft de pagina Voor Organisaties maar liefst 139.493 unieke paginaweergaven gehad. Op deze pagina staat onder andere het protocol vermeld, waarmee we inmiddels op versie 9.0 zijn aanbeland. 

De veelgestelde vragen pagina blijft ook een onmisbaar naslagwerk, deze is al ruim 81.510 keer bekeken

De behoefte vanuit de Nederlandse zwembaden naar dit platform is hoog gebleven en we zijn blij dat we in deze behoefte kunnen voorzien, in samenwerking met de andere betrokken partijen.

Samenwerkingspartners

Met dank aan al deze partijen voor hun betrokkenheid en samenwerking:

Vereniging Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen (WiZZ), Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ), Verenigde Technici in de Zwembadbranche (VTZ), Dutch Environment & Water Technology Association (Envaqua), DBZ (RUD), TU Delft, ENVOZ, HISWA-RECRON, EasySwim, Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), Nederlandse Culturele Sportbond (NCS), Nederlandse Triathlon Bond (NTB), FNV, Vereniging Sportbedrijven Nederland (VSBN), Reddingsbrigade Nederland, ZwemOnderwijs Nederland, Dutch Lifeguards, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).

Meer weten?

Voor organisaties

Op de pagina Voor Organisaties delen wij informatie en hulpmiddelen voor organisaties in de zwembranche over de actualiteit betreffende de coronamaatregelen. Zoals de meest actuele versies van het Protocol Verantwoord Zwemmen en de Richtlijn Veilig Zwemmen in Coronatijd. 


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/aleapublishers.diziner.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • WaterVrij

    Vorig artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/aleapublishers.diziner.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • WaterVrij

    Volgend artikel

Website

Ga naar de website een lees meer over wat WiZZ voor jou kan betekenen.

Onze leden

Bekijk wie er allemaal lid of kennispartner zijn van WiZZ.

Nieuws

Lees het laatste nieuws uit de zwembranche en over onze vereniging.

Adres

Stephensonweg 14
4207 HB Gorinchem

Postbus 693
4200 AR Gorinchem

Snel naar

Volg ons